Efficiënter weven met stijfsels voor kettinggaren op basis van aardappelzetmeel

De parameters voor textielproducten, zoals de viscositeit en het modificatieniveau, bewegen binnen kleine marges. U wilt voortdurend op hoog niveau presteren om zo uw productieproces te kunnen optimaliseren. Door het aanbieden van een breed spectrum aan maatwerkoplossingen op het gebied van stijfselproducten voor gesponnen garen willen wij in uw behoeften voorzien.

Derivaten van aardappelzetmeel als hulpmiddel om aan eisen te voldoen

We leven in een wereld die voortdurend aan het veranderen is, een wereld van oplopende productiesnelheden, veranderingen in mode en steeds meer diversiteit in het gebruik van garens. In die wereld ontwikkelt AVEBE voortdurend nieuwe, innovatieve high-performance producten om in de veranderende behoeften van de markt te voorzien. Met onze zetmeelderivaten leveren we maatwerk waarmee we kunnen voorzien in úw behoeften. Producten met verschillende niveaus als het gaat om viscositeit en chemische modificatie zijn beschikbaar om te voldoen aan de technische eisen ten aanzien van efficiënt weven, een hogere slijtvastheid en minder garenbreuken.

Onze merken:

Onze merknamen zijn Kollotex, Avetex, Quicksolan, Solvitose® en Glissofil. Het zijn al decennia lang bekende namen op de markt. Onder deze merknamen ontwikkelen wij voortdurend nieuwe derivaten om steeds te voorzien in de nieuwste behoeften vanuit de branche. Onze nieuwste ontwikkelingen zijn te vinden in de Quicksolan en Avetex SPR serie (Synthetic Polymer Replacement oftewel vervanging voor synthetische polymeren).

Dichte kettingen en fijne garentellingen

Voor het sterken van dichte kettingen en zeer fijne garentellingen hebben wij onlangs Kollotex 1150 geïntroduceerd. De lage viscositeit van dit product maakt een goede penetratie in de draad mogelijk. De chemische modificatie staat garant voor een flexibele laag. Op die manier wordt een goede sterking gerealiseerd zodat een efficiënt weefproces mogelijk wordt op grijper, projectiel of luchtstraal.

Some of our most famous warp sizing agents

  • Kollotex AC 1250
  • Kollotex 5
  • Kollotex 1500 D
  • Kollotex 1500
  • Quicksolan SPR
  • Quicksolan CMS
  • Quicksolan CMS MV
  • Avetex SPR
  • Glissofil Extra Soft
  • Solvitose® GUM DST
Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -