Dranken

Als drankenproducent kunt u bij de ontwikkeling van uw producten verschillende uitdagingen tegenkomen, of de dranken nu poedervormig of juist kant-en-klaar zijn. Allemaal hebben ze zo hun eigen eigenaardigheden waar u vanaf wilt. Wij bieden verschillende oplossingen aan, afhankelijk van de toepassing.

Stabiliteitsverbetering van eiwitshake

Bij veel plantaardige eiwitshakes zien we dat er na het schudden al snel weer bezinksel gaat vormen. Solanic®300 voorkomt dit door ervoor te zorgen dat andere plantaardige eiwitten langer in suspensie blijven. Daarnaast zorgt Solanic®300 als >90% zuiver eiwit en als koploper onder de BCAA-eiwitten voor een verbetering van de kwantiteit en kwaliteit van de shake.

Heldere eiwit dranken

Dankzij de uitstekende oplosbaarheid van Solanic®300 wordt het mogelijk om heldere eiwitdranken te creëren. Terwijl andere natieve eiwitten de neiging hebben om te bezinken en de drank bij lage pH-niveaus wazig of troebel maken, zorgt Solanic®300 voor een superieure helderheid in zure Ready-to-drink-dranken, zelfs na pasteurisatie.

Textuurgels

Door het aardappeleiwit te gebruiken als bron van eiwitten én als textureermiddel kunnen gels worden gecreëerd zonder extra verdikkers of uitzonderlijk hoge suikergehaltes. Met Solanic®300 kunnen uiteenlopende geltexturen worden gerealiseerd, afhankelijk van de eiwitconcentratie, het pH-niveau en het zoutgehalte.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -