Aardappelzetmeel

Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van onderzoek en ontwikkeling te combineren met een wereldwijde activiteit op het gebied van de levering van natieve en gemodificeerde aardappelzetmeelsoorten, nemen wij als Avebe een sleutelpositie in als het gaat om oplossingen voor de industrie.

Aardappelzetmeelproducten zijn van essentieel belang voor sectoren op het gebied van voeding, papier, kleefstoffen, bouw en textiel. In de voedselindustrie worden zetmeelsoorten bijvoorbeeld breed ingezet om textuur en viscositeit te realiseren. Aardappelzetmeel wordt met name gewaardeerd om zijn unieke textuur, de neutrale smaak en de grote helderheid in vergelijking met andere soorten zetmeel.

Maatwerkoplossingen in aardappelzetmeel

Wij zijn voortdurend betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve oplossingen voor onze klanten en hun consumenten.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop

Onze producten en diensten voldoen aan strenge internationale normen. Wij controleren de gehele keten, van de ontwikkeling van nieuwe aardappelrassen tot het aardappelzetmeel dat we in de markt zetten. Wij kweken nieuwe rassen met betere eigenschappen, zoals bijvoorbeeld hogere opbrengsten, een verminderde kwetsbaarheid voor ziekten en/of unieke eigenschappen.

Belangrijkste voordelen van dit ingrediënt

  • Unieke textuur
  • Neutrale smaak
  • Grote helderheid in vergelijking met andere soorten zetmeel
Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -